درباره دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۳ کد : ۹۴۹۱ اخبار اسلایدر تیکر
تعداد بازدید:۹۱۰

ضور بیش از ۴۸ عضو هیأت علمی برجسته و نخبه، بهره‌مندی از امکانات، تجهیزات، آزمایشگاه‌ها، مزارع و گلخانه‌های تحقیقاتی و مراکز تحقیقاتی نظیر «مرکز تحقیقات کشاورزی منابع طبیعی سربندان» و «مرکز تحقیقات صنایع غذایی»، این دانشکده را به مرکزی قابل اتکاء با طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه‌های کشاورزی و صنایع غذایی تبدیل کرده است.

چاپ و انتشار ۴ مجله تخصصی شامل «حفاظت منابع آب و خاک»، «پژوهش‌های ترویج و آموزش کشاورزی» و «علوم‌غذایی و تغذیه» با درجه علمی-پژوهشی و « Journal of Food Biosciences and Technology » با درجه علمی پژوهشی وزارتین، واحد علوم و تحقیقات را سرآمد ترویج دانش روز کشاورزی و صنایع غذایی کرده است.

در حال حاضر دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات در ۹ گروه آموزشی «امور زراعی و باغی»، «گیاهپزشکی»، «اقتصاد»، «ترویج و آموزش کشاورزی»، «علوم دامی»، «مهندسی سیستم‌های کشاورزی»، «بیوتکنولوژی و به‌نژادی»، «تکنولوژی و شیمی مواد غذایی»، «میکروبیولوژی و طراحی صنایع‌غذایی» و «صنایع غذایی» در مقاطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری، مبادرت به پذیرش و آموزش دانشجو می‌کند.

تاکنون ۲۵ رشته و گرایش در مقطع دکتری، ۳۶ رشته و گرایش در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته و گرایش در مقطع کارشناسی در این دانشکده راه‌اندازی شده است.

دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات در حال حاضر در طبقات سوم و پنجم شرقی و دوم و سوم غربی بلوک C ساختمان ابن سینا پذیرای دانشجویان است.

برای مشاهده جدول رشته و گرایش موجود در این دانشکده کلیک نمایید.

 
 

( ۳ )